* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse / Балсам за коса от алое и жожоба



 !!!   В Н И М А Н И Е  !!! 
✘   Продукт, отпаднал от асортимента
  НОВИЯТ ПОДОБРЕН ПРОДУКТ виж ТУК

ОПИСАНИЕ

      С научния напредък се подобряват и нашите формули. Освежихме досегашния състав на балсама за коса, за да допълва синергично усъвършенствания ни шампоан от алое и жожоба. Подсилен с витамини В комплекс, масла от макадамия и жожоба, както и нашето етерично масло от лавандула, за да придава допълнителен блясък на косъма, да овлажнява кожата на главата и да прави косата по-лесна за разресване и оформяне.

      От векове жожобата е тачена заради хидратиращия си ефект, а към нея добавихме и масло от макадамия, което отлично успокоява, омекотява и допълнително овлажнява, защото е дори по-богато на ненаситени мазнини и от зехтина.

      Включва също нашето безценно българско лавандулово масло, което цялостно подобрява състоянието на косата и подсилва блясъка й.

      Формулата на балсама се допълва от маслото от слънчогледови семки заради високите му нива на линолова киселина, подпомагаща естествената защитна бариера на кожата и съдействаща за хидратирането на скалпа.

      Усъвършенстваният алое-жожоба балсам се грижи не само за кожата на главата. Неговата рН-балансирана формула покрива и целия косъм, за да намали появата на цъфнали връхчета. Омекотява косата, прави я по-лъскава и лесна за разресване и оформяне, като същевременно е достатъчно лек и може да се използва дори без изплакване.


ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

      След като сте измили косата с шампоана от алое и жожоба, нанесете балсама и го втрийте с масажиращи движения. Оставете да действа 2-3 минути. Изплакнете обилно с вода и изсушете.
      Ако го използвате без изплакване, нанесете малко количество върху мократа коса от връхчетата към корените. Изсушете.


ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Омекотява и придава блясък.
  • Лека формула.
  • С балансирано рН.
  • Съдържа четири масла – от жожоба, макадамия, слънчоглед и лавандула.
Код: 522
296 мл
ПЦП: 38.93 лв. 
(цена на клиента)      ПОРЪЧАЙ  

       Регистрирай се и поръчай с     15%  ОТСТЪПКА  
      

За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg,
тел.: +359 899 555 980 


За да разберете, как да пазарувате с 35% отстъпка,  моля свържете с мен !

Очаквам Вашите запитвания!


Няма коментари:

Публикуване на коментар