* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Технологиите са бъдещето на Форевър

     
Няма съмнение, че технологиите променят потребителския пазар. Клиентите имат нови очаквания. Дали ще е доставка за два дни или възможността да поръчаш от телефона си отвсякъде, лицето на продажбите непрестанно се трансформира.
     Всички използваме Amazon заради удобството да купим с едно кликване и да получим поръчаното след два дни. Благодарение на Uber можем да извадим телефона си, да отворим приложението и след броени минути да ни вземе кола. Airbnb пък ни дава възможност да планираме почивката си с едно натискане на бутон в сайта. Всички тези компании имат нещо общо и то е, че използват технологиите, за да развиват бизнеса си и всеки от бранша, който иска да се конкурира с тях, трябва да се приспособи.
     
     Технологиите променят и мрежовия маркетинг, въпреки че индустрията ни невинаги се е повлиявала от тенденциите в традиционните продажби. И докато личният контакт си остава в основата на Форевър, не можем да пренебрегваме технологиите и влиянието, което оказват върху целия пазар. Очакванията на потребителите са се променили и като ги следваме, всички ние имаме вълнуващата възможност да израстваме.
      
     Затова работихме много усърдно да ви осигурим инструментите и технологиите, от които се нуждаете, за да развивате бизнеса си чрез продажби и спонсориране. В САЩ и Канада стартираме нов уебсайт, предлагащ много възможности за продажби и опростен процес на регистрация. Модерният и удобен дизайн улеснява разглеждането, покупките и настройването на автоматични поръчки с допълнителна функционалност, даваща възможност с лекота да включвате нови СФБ и да градите екипа си. Работим върху включването и на няколко европейски страни по-късно тази година.

     Новият ни дигитален „Първи стъпки към Мениджър“ и обновеното мобилно приложение Discover Forever ви предлагат ефективни инструменти, които могат да са с вас навсякъде – видео файлове, наръчници и насоки за работа, които да помагат на вас и екипа ви да стигнете до ниво Мениджър. Създадохме и продължаваме да публикуваме видео обучения, уебинари и маркетингови материали, които да ви съдействат да развивате всички аспекти на бизнеса си.           
     Идеята на всички нови дигитални инструменти е да ви помагат да адаптирате и поддържате своя Форевър бизнес в крак с времето. Едно от най-добрите неща, които можете да направите за дейността си като СФБ, е да разгледате навиците си и да помислите как можете да укрепите бизнеса си, възползвайки се от технологиите. Това може да означава да излезете от зоната си на комфорт, но мисля, че именно така можете да откриете и чудесни нови начини за изграждане на бизнеса си. Технологиите предлагат уникален шанс за създаване на личен модел за обслужване на клиенти. Имате възможност постепенно продажбите ви да преминат онлайн и да съсредоточите вниманието си върху клиентите, които купуват дигитално. Можете също да дадете тласък на бизнеса си лице в лице, като използвате технологиите, за да проследявате кандидатите и клиентите си. Решете как искате да развивате дейността си и предложете на потребителите отношението, което търсят.
     
     Благодарение на съвременните технологии сега е отличен момент да сте собственици на Форевър бизнес. С вълнение очаквам да видя как ще използвате невероятните нови дигитални инструменти за работа, за да извлечете максимума от бизнеса си.

Грег Моън, Президент на Форевър Ливинг Продъктс

От бюлетин 208 на ФЛП България, юни 2019 г.



За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg или чрез Forever Free - Healthy and Beautiful with Aloe Vera Products

П.П. Всеки включил се към нашия екип получава постоянна безплатна помощ  как да развива бизнеса си онлайн.

Няма коментари:

Публикуване на коментар