* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Forever Aloe2Go / Форевър Джобно алое

 !!!   В Н И М А Н И Е  !!! 
✘   Продукт, отпаднал от асортимента
  ПОДОБНИ ПРОДУКТИ виж ТУК

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Вие обичате полезните свойства на гела от алое вера. Обичате и сладкия, питателен вкус и антиоксидантната сила на напитката „Поместийн пауър“, която съдържа нар, круша, мангостан, малина, къпина, боровинка и гроздово семе. Форевър Ливинг взе най-доброто от тези две напитки и ги съчета в една удобна за носене опаковка.

Изпийте еднократната доза „Джобно алое” по всяко време и на всяко място - на работа, в колата или дори в планината. Просто извадете меката опаковка от джоба си, откъснете горната й част и изпийте вкусната и полезна комбинация от алое и най-добрите плодови антиоксиданти.
„Джобно алое” ви предлага вкусен прилив на енергия, като подкрепя тялото ви със сложни въглехидрати. Комбинацията от освежаващата сладост на мангостана (наречен „кралица на плодовете”, заради изтънчения си вкус) с гела от алое вера, представлява най-добрият антиоксидантен коктейл. Имунната ви система ще е в отлична форма и вие ще знаете защо!

Нарът съдържа повече антиоксиданти от сините боровинки, зеления чай или виното. Мангостанът е плодът с най-високо съдържание на ксантони, които според някои изследвания имат по-добро въздействие върху имунитета от витамини С и Е. Гелът от алое вера подкрепя имунната система по естествен път, благодарение на високото съдържание на полизахариди и други натурални имуностимулатори. Като имате предвид тези резултати, съчетани с отличен вкус и удобна за носене опаковка, сигурни сме, че винаги ще имате „Джобно алое” под ръка.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ
Патентована формула: стабилизиран гел от алое вера, плодов сок от нар, плодов сок от круша, плодов сок от мангостан (Garcinia mangostana L.), плодов сок от малина, плодов сок от къпина, плодов сок от синя боровинка и екстракт от гроздово семе.
ДРУГИ СЪСТАВКИ
Аскорбинова киселина, лимонена киселина, калиев сорбат (за запазване на аромата), токоферол (антиоксидант).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Разклатете добре преди употреба и откъснете на указаното място. Изпивайте по една опаковка веднъж или два пъти изпиете цялото съдържание на опаковката, съхранявайте остатъка в хладилник. За оптимални резултати консумирайте до 24 часа след отваряне. Не използвайте продукта, ако опаковката е спукана или повредена.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Всички полезни качества на гела от алое вера и течния антиоксидант „Форевър поместийн пауър“.
  • Страхотен вкус в удобна за носене мека опаковка.
  • Най-добрият антиоксидантен коктейл!

Код: 322 за 1 бр.           ПОРЪЧАЙ  
88.7 мл
Цена:   6.74 лв.      
  15%  ОТСТЪПКА  


Код: 270 за 1 кут.         ПОРЪЧАЙ  
30 бр.
Цена: 182.24 лв.    
  15%  ОТСТЪПКА  




За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg или чрез Forever Free - Healthy and Beautiful with Aloe Vera Products


Няма коментари:

Публикуване на коментар