* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Полезно за нашето здраве...


   Има много причини организмът ни да не получава оптимални нива полезни хранителни съставки. Сред тях са:
- съхранение на храните, готвене, преработка и рафиниране;
- изтощени почви;
- ежедневен контакт с анти-нутриенти като кофеин, алкохол, цигари, химикали, замърсяване и лекарства;
- болести.

 Според изследвания, в различни етапи от живота, човек се нуждае от специфични хранителни вещества, за да е здрав. Спортуващите, бременните, жените в менопауза, хората над 50 г. и др. имат различни потребности.
   Всеки един от нас е уникален от биохимична гледна точка, а хранителните ни навици са се променяли драстично през последните години. Сред предупредителните знаци, че не се приспособяваме към околната среда и че тялото ни страда от недостиг на определени нутриенти, са умората, лошата кожа, стомашни неразположения, слабост в мускулите и ставите, хормонален дисбаланс и чувствителност към храни. Можем да помогнем на организма си, като му предоставим допълнителни количества от една полезна хранителна съставка, но цялостният, широк спектър от незаменими нутриенти би могъл да ни предпази от дефицити и да допринесе за общото ни здраве.

   Алое вера съдържа много полезни съставки с благотворен, синергичен и енергизиращ ефект върху цялото тяло. Напитките от алое са идеална ежедневна, базова хранителна добавка, която компенсира дефицити в храненето.
   Много изследователи демонстрират, че алое вера има разностранно въздействие, като най-вече подкрепя стомашно-чревния тракт, имунитета и здравето на кожата. Съставките му подпомагат процесите на детоксикация на организма и допринасят за поддържане на оптимално здраве.

     Според HSIS (Информационна система за хранителни добавки) за някои групи хора могат да бъдат полезни хранителните съставки, съдържащи се в добавките на Форевър:
       малки деца
       тинейджъри
       мъже
       пушачи
       пътуващи и пътешественици.

ВИЖТЕ и:  Полезно за...

За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg или чрез Forever Free - Healthy and Beautiful with Aloe Vera Products





Няма коментари:

Публикуване на коментар