* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Forever Gin-Chia / Хранителна добавка с женшен и златна чиа

 !!!   В Н И М А Н И Е  !!! 
✘  Продукт, отпаднал от асортимента
  ПОДОБНИ ПРОДУКТИ виж ТУК

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

„Джин-чиа“ комбинира силата на женшена с тази на златната чиа, за да се получи една уникална добавка, съчетаваща мъдростта на Изтока с енергията на Запада.

Златната чиа, или „Северно-американският мъдрец“, е била използвана от Югозападните индианци в САЩ в края на 19 в. заради животоподдържащите й свойства. В сравнение с останалите растения, златната чиа съдържа най-висок процент полиненаситени мастни киселини (алфа-линоленова и линолеова) - 83.2%. Тя е отличен източник на мастни киселини омега-3, натурални антиоксиданти и диетични влакнини. Протеиновото съдържание на чиата е по-високо от това на широко разпространените зърнени храни. В нея откриваме 19-23% белтъчини, докато в пшеницата и царевицата те са 14%, в ориза – 8,5%, в овеса – 15,3%, а в ечемика – 9,2%. За разлика от изброените зърнени култури, протеините в златната чиа са цялостни, или с други думи предлагат отличен баланс на аминокиселини. Това ценно растение е и мощен антиоксидант.

Женшенът е легендарен и се употребява като тоник от векове. Ориенталските потребители дори го наричат „Краля на тониците“. Съдържа единадесет хормоноподобни сапонини, които му придават адаптогенни свойства (приспособява въздействието си към състоянието на организма). Женшенът е силен антиоксидант и антидепресант.
Съставките му са като в каталог за хранителни вещества: витамини А, В1, В2, В12, С и D, калций, желязо, натрий, калий, цинк, мед, магнезий и манган. 

„Форевър джин-чиа“ съдържа растителен естроген, който при необходимост допълва ниските нива на този хормон в организма и повишава енергията и издръжливостта.

СЪСТАВКИ
Ориенталски женшен (Panax Ginseng – корен на прах) 40 мг
Сибирски женшен (Eleutherococcus Senticosus – корен на прах) 20 мг
Златна чиа (Salvia Columbariae – корен на прах) 160 мг
Сорбитол, пчелен мед, трикалциев фосфат, гума арабика, аскорбинова киселина (витамин С), изолиран соев протеин, микрокристална целулоза, силициев двуокис, стеаринова киселина, естествен аромат на лимон, аскорбил палмитат, лют червен пипер.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една таблетка три пъти на ден. Препоръчително е да се дъвче.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Силен антиоксидант.
  • Естествен антидепресант.
  • Добър източник на протеини.
  • Увеличава енергията и издръжливостта.
  • Допринася за хормоналния статус.

Код: 047                        ПОРЪЧАЙ  
100 таблетки
Цена:  37.89 лв.   


За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg,
тел.: +359 899 555 980 или чрез Forever Free - Healthy and Beautiful with Aloe Vera Products


Няма коментари:

Публикуване на коментар