* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Rehydrating Toner / Хидратиращ тоник за лице


 !!!   В Н И М А Н И Е  !!! 
✘  Продукт, отпаднал от асортимента
  ПОДОБНИ НОВИ ПОДОБРЕНИ ПРОДУКТИ виж ТУК


ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Хидратиращият тоник е формула, която не изсушава и не съдържа спирт

Основни съставки са натурално алое и североамериканският храст хамамелис (Hamamelis Virginiana), плюс специални овлажнители и растителни екстракти за тонизиране. Съдържа още колаген и алантоин за успокояване на клетките.

Хидратиращият тоник е предназначен за премахване на последните следи от почистващия лосион, на замърсявания и мъртви клетки от повърхността на кожата, като по този начин осигурява добра хигиена, тонизира и свива порите. Премахва остатъчната мазнина и мръсотия, като едновременно с това ободрява кожата и тя става чиста, гладка и свежа. Стимулира кръвообръщението и подобрява хидратацията, докато почиства нежно.

СЪСТАВКИ
Сок от листа на Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, неалкохолен дестилат на Hammamelis Virginiana, пропанедиол, разтворим колаген, екстракт от лимон (Citrus Medica), екстракт от краставица (Cucumis Sativus), екстракт от хвощ (Equisetum Hiemale), екстракт от лайка (Chamomilla Recutita (Matricaria), екстракт от розмарин (Rosmarinus Officinalis), натриев PCA, натриев лактат, триетаноламин, алантоин, натриев хиалуронат, динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина, феноксиетанол, метилизотиазолинон, каприлил гликол, 1,2-хексанедиол, ментол, аромат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Всяка сутрин и вечер нанасяйте хидратиращия тоник с помощта на памучен тампон с леки движения нагоре. Продължете, докато тампонът остане чист. Ще почувствате кожата си безупречно чиста и спокойна, а порите – стегнати.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Тонизира и овлажнява кожата.
  • Без спирт.
  • Съдържа алое вера, хамамелис, растителни екстракти и колаген.

Код: 338                        ПОРЪЧАЙ  
118 мл
Цена:  27.52 лв.    


За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg или чрез Forever Free - Healthy and Beautiful with Aloe Vera Products


Няма коментари:

Публикуване на коментар