* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Aloe Activator / Алое активатор


 !!!   В Н И М А Н И Е  !!! 
✘   Продукт, отпаднал от асортимента
  НОВИЯТ ПОДОБРЕН ПРОДУКТ виж ТУК


ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Алое активатор e част от възстановителната козметична програма „Цвете на младостта“, но може да се купи и самостоятелно. 
Той представлява чист стабилизиран гел от алое вера с алантоин – органично вещество, подпомагащо растежа и обновяването на клетките.

Алое активатор е отлично овлажняващо средство, в чийто състав има ензими, аминокиселини и полизахариди. Той е идеалният партньор на нашата маска за лице, с която влиза в синергично взаимодействие, за да почисти, овлажни и успокои кожата на лицето. Маската отстранява старите мъртви клетки и придава младежки, жизнен и здрав вид на лицето. Нивото на pH на алое активатора е 4.5, което го прави подходящ дори за най-чувствителната кожа (като тази около очите).

Алое активаторът има невероятно много приложения. Макар и принципно да се смята за част от козметичната програма „Цвете на младостта“, той е изключително ефективен и като самостоятелно използван продукт за най-различни други цели. Можете да използвате aлое активатор като средство за почистване, освежаване и стягане на кожата. За целта напоете памуче с активатор и нежно втрийте в кожата на лицето и шията. Изплакнете с топла вода, за да почувствате кожата чиста и освежена.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Употребява се като част от програмата „Цвете на младостта“ или самостоятелно за почистване на кожата.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Съдържа гел от алое вера и алантоин.
  • Превъзходен овлажняващ продукт.
  • Достатъчно нежен за кожата около очите.
  • Ефективно почиства и освежава.

За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg или чрез Forever Free - Healthy and Beautiful with Aloe Vera Products


Няма коментари:

Публикуване на коментар