* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Aloe Cleanser / Почистващ лосион


 !!!   В Н И М А Н И Е  !!! 
✘  Продукт, отпаднал от асортимента
  ПОДОБНИ НОВИ ПОДОБРЕНИ ПРОДУКТИ виж ТУК


ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Създаден с хипоалергични съставки почистващият лосион е лек, не омазнява и не дразни. Има балансирано рН и съдържа овлажняващи агенти. Бързо и напълно премахва грима и замърсяванията от ежедневието, както и невидимите остатъци от мъртви кожни клетки. Използвайте го като първа стъпка, за да подготвите кожата преди нанасяне на маската за лице от програма "Цвете на младостта" или просто като част от всекидневния ни възстановителен режим за красота. Почистващият лосион съдържа точна пропорция от масло от жожоба и вода за успешно почистване на кожата без изсушаване.

СЪСТАВКИ
Сок от листа на Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, хидрогениран полиизобутен, С12-15 алкил бензоат, глицерил стеарат, цетилов алкохол, бутилен гликол, динатриев кокоамфодиацетат, полиетиленгликол-100 стеарат, диетихексил адипат, етилхексил стеарат, етилхексил палмитат, масло от жожоба (Simmondsia Chinensis), триетаноламин, карбомер, гума ксантан, алантоин, аскорбинова киселина (витамин С), диметикон, динатриева EDTA, феноксиетанол, метилизотиазолинон, аромат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Сутрин и вечер разнасяйте няколко капки от лосиона с връхчетата на пръстите по лицето и шията с леки кръгови движения. Нежно почистете с влажен памучен тампон или кърпичка, за да свалите грима, повърхностните замърсявания и мъртвите кожни клетки. Ще почувствате кожата си чиста и мека. Продължете с хидратиращ тоник и любимия си крем.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Нежен и мек почистващ лосион.
  • Идеален за отстраняване на грим.
  • Съдържа витамин С.
  • Хипоалергичен.

За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg или чрез Forever Free - Healthy and Beautiful with Aloe Vera Products


Няма коментари:

Публикуване на коментар