* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Aloe Lotion / Лосион с алое вера


 !!!   В Н И М А Н И Е  !!! 
✘   Продукт, отпаднал от асортимента
  НОВИЯТ ПОДОБРЕН ПРОДУКТ виж ТУК

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Прекрасен, многофункционален лосион с масло от жожоба и витамин Е за суха и леко раздразнена кожа. Лосионът с алое ефективно овлажнява и тонизира. Успокоява и балансира pH-то на кожата и има универсална употреба. 
Съдържанието на гел от алое в този лосион е по-високо отколкото в овлажняващия лосион (Aloe Moisturing Lotion) и е най-добрият избор за суха, протрита, силно изгоряла на слънце или загрубяла от вятъра кожа. Прекрасен лосион, съдържащ колаген и еластин за запазване мекотата и еластичността. рН балансираната фина консистенция има отлично овлажняващо, успокояващо и омекотяващо действие върху кожата. За създаването на успешната му формула са използвани най-новите постижения в технологиите за защита на кожата, за да получим най-добрия лосион. Той е сензационна придобивка за цялото тяло!

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете обилно. Най-добър резултат се получава, ако нежно масажирате до пълното попиване на лосиона в кожата. Повторете, ако е необходимо.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Овлажнител за лице, ръце и тяло.
  • Отличен след излагане на слънце.
  • Подходящ при леки кожни раздразнения.




За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg или чрез Forever Free - Healthy and Beautiful with Aloe Vera Products


Няма коментари:

Публикуване на коментар