* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Forever Sun Lips / Форевър сън липс

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Често нежната кожа на устните ни страда от неблагоприятното въздействие на слънцето, вятъра и студа. Тя става чувствителна, изсъхва и се напуква. И макар да защитаваме устните си от агресията на околната среда, да е също толкова важно, колкото и да пазим останалата част от кожата си, ние често ги забравяме, след като сме се погрижили за лицето и тялото. 

Успокояващият балсам Форевър сън липс ще ви помогне да предпазвате устните си от слънцето и вятъра и ще ги охлажда със свежия си ментов аромат!

Важно е да помним, че слънчевите изгаряния не са запазена марка само на летните месеци, а могат да ни сполетят по всяко време на годината. В студеното и сухо зимно време те могат да се окажат далеч по-болезнени и неприятни. Широкоспектърният слънцезащитен фактор 30 на Форевър сън липс предпазва от изгаряне, като блокира UVA и UVB лъчите. Нанасян преди излагане на слънце и повторно при необходимост, Форевър сън липс защитава устните от ултравиолетовите лъчи, успокоява кожата и облекчава усещането за дразнене и сухота.

Маслото от жожоба е известно с овлажняващите си свойства и допринася за омекотяване на кожата на устните. Алое вера успокоява и хидратира. Алантоинът също има способност да облекчава чувствителната кожа, а охлаждащият ефект на натуралната мента допълнително намалява дразненето.

Редовната употреба на Форевър сън липс ще помага на устните ви да се възстановяват и ще ги предпазва от напукване. Успокояващите съставки защитават от слънце, вятър и студ, облекчават чувствителна, зачервена и възпалена кожа. Форевър сън липс идеално ще се впише в ежедневните ви лични грижи.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанасяйте преди излагане на слънце или когато устните ви имат нужда от хидратиране. Нанасяйте отново при необходимост.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Защитен фактор 30.
  • Широкоспектърна защита - UVA и UVB лъчи.
  • Подхранващо масло от жожоба и успокояващо алое вера.
  • Свежо ментово усещане.




За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg или чрез Forever Free - Healthy and Beautiful with Aloe Vera Products


Няма коментари:

Публикуване на коментар