* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Aloe Fleur de Jouvence / Програма за красота "Цвете на младостта"


 !!!   В Н И М А Н И Е  !!! 
✘  Продукт, отпаднал от асортимента
  ПОДОБНИ НОВИ ПОДОБРЕНИ ПРОДУКТИ виж ТУК


ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Чистото и прясно алое вера се използва от дълбока древност за поддържане на здравето, красотата и младежкия вид на кожата. Днес Форевър Ливинг Продъктс улавя пълната сила на живото растение в един от най-ефикасните комплекти за възстановяване и съхраняване на красотата.
Комплектът „Цвете на младостта“ съдържа шест прекрасни компонента, всеки създаден с опредена цел в цялостната грижа за кожата. Форевър Ливинг Продъктс съчетава традиционна мъдрост и научни познания в областта на съвременната дерматология, за да разработи изключителни продукти за лице. Подредени са в красива кутия и са придружени от лъжичка и купичка за смесване на съставките, както и четка за нанасяне на маската. Всеки компонент може да се купи отделно, но на пълното благотворно влияние ще се насладите единствено като съчетаете всички елементи.
Формулата на всеки продукт в комплекта „Цвете на младостта“ е разработена с голяма грижа и внимание към ежедневните потребности на вашата кожа. Към внимателно стабилизирания чист гел от алое вера добавяме уникалните естествени клетъчни вещества – хидролизиран еластин и колаген, заедно с изключителни овлажнители, емулгатори и омекотители. Резултатът са неповторими продукти за грижа за кожата, които неутрализират вредното въздействие на времето, атмосферните влияния и околната среда. Профилактичната и възстановителна програма „Цвете на младостта“ осигурява ежедневни грижи за кожата, като стимулира естествените признаци на младостта – жизненост, свежест и лъчезарност на кожата.
Алое вера винаги е имало благотворно въздействие върху кожата. Сега можете да се поглезите още повече с комплекта „Цвете на младостта“!
ВАЖНО:
  • Избягвайте контакт с очите.
  • В случай на алергична реакция, изплакнете веднага с топла вода и се консултирайте с лекаря си.
  • Пазете от деца.

ПРОГРАМА „ЦВЕТЕ НА МЛАДОСТТА“ – инструкции за ползване
Комплектът "Алое фльор дьо жованс" ви предлага всички елементи от нашата възстановителна програма, заедно с инструкции, поднесени в книжка. Предлагаме ви резюме на пълния цикъл, с използване на всички шест елемента. Допълнителни инструкции могат да се получат по време на обученията, които компанията организира.

Първа стъпка
Почистете
Първият елемент за постигане на красива и безупречна кожа е почистващият лосион с алое. Нанасяйте го с масажни движения по лицето и шията всяка сутрин и вечер. Отстранявайте с мека влажна кърпа или памучен тампон.

Втора стъпка
Тонизирайте
Хидратиращият тоник е продукт без алкохол, чиито основни съставки са алое вера, колаген и алантоин за нежно тонизиране. Нанасяйте го всяка сутрин и вечер с памучен тампон с движения нагоре.

Трета стъпка (сутрин)
Хидратирайте
Стягащият дневен лосион е овлажняващ продукт, с чиято помощ кожата съхранява здравия си и сияен вид. Нежно го втривайте с връхчетата на пръстите, докато покриете цялата повърхност на лицето и шията. Лосионът е отлична основа за грим.

Трета стъпка (вечер)
Хидратирайте
Възстановяващият нощен крем овлажнява, успокоява и възстановява кожата, докато спите. Нанасяйте го върху лицето и шията всяка вечер след почистване.

Маска с алое вера
Възстановете
Препоръчваме ви да правите тази разкрасителна процедура два-три пъти седмично, за да изгладите, почистите, стегнете и възобновите кожата си. Алое активатор е великолепен хидратиращ продукт и идеален партньор на прахообразната ни маска за лице. Той е изключително ефективен и за почистване и освежаване на кожата.
Изсипете една лъжичка (включена в комплекта) от маската за лице в купичката за разбъркване. Добавете една лъжичка Алое активатор и бъркайте, докато сместа заприлича на лосион. С козметичната четка внимателно нанесете тънък, равномерен слой върху лицето с движения нагоре. Отпуснете се в легнало положение и избягвайте движения на лицето в продължение на около 30 минути.
Омекотете засъхналата маска с леко затоплена, влажна кърпа и внимателно изплакнете лицето и шията с топла вода. Хидратирайте с тоника и с любимия си крем.
За допълнителен ефект можете да използвате маската за лице от нетъкан текстил на ФЛП (код: 9907). Този революционен продукт подпомага ексфолиирането, като почиства порите в дълбочина и допълнително стяга кожата. Уникалната структура на слоевете на маската помагат на кожата да усвои още по-добре множеството хранителни съставки в богатите ни на алое вера козметични продукти.

За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg или чрез Forever Free - Healthy and Beautiful with Aloe Vera Products


Няма коментари:

Публикуване на коментар