* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Mask Powder / Маска за лице

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Прахообразната маска за лице е уникална комбинация от богати съставки, подбрани заради специалните си способности да успокояват кожата и да почистват порите. Смесва се идеално с алое активатор и създава лесен за нанасяне върху лицето и шията лосион. Албуменът и царевичното нишесте имат изпъващи и стягащи свойства, каолинът абсорбира излишната мазнина, алантоинът и лайката успокояват и възстановяват клетките на кожата, като ускоряват растежа на нови клетки.

СЪСТАВКИ
Албумен, царевично нишесте, каолин, алантоин, екстракт от цвят на лайка (Chamomilla Recutita (Matricaria), диазолидинил карбамид, аромат, червено №27 (CI 45410).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Препоръчително е маската да се прави 2-3 пъти седмично за изглаждане, почистване и стягане на кожата. Смесете една мерителна лъжичка алое активатор с една мерителна лъжичка прахообразна маска за лице и разбъркайте, до получаване на лосион. С четка и движения нагоре нанесете тънък равномерен слой върху лицето. Отпуснете се в легнало положение и избягвайте движения на лицето в продължение на около 30 минути. Омекотете засъхналата маска с леко затоплена, влажна кърпа и внимателно изплакнете лицето и шията с топла вода. Хидратирайте с тоник и любимия си крем.

Бележка: може да почувствате свиване на мускулите малко след нанасянето на сместа. В отделни случаи за кратко време може да почувствате лек сърбеж. Ако това се случи, натиснете плътно с върха на пръста си мястото до спиране на сърбежа. Не търкайте и не драскайте.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Смесва се с алое активатор за получаване на маска.
  • Изглажда, почиства и стяга кожата.
  • Съдържа лайка за успокояване на чувствителна кожа.
  • Добавете половин лъжичка пчелен мед за още по-голямо удоволствие.

За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg 



Няма коментари:

Публикуване на коментар