* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Forever Pomesteen Power / Поместийн пауър

 !!!   В Н И М А Н И Е  !!! 
✘  Продукт, отпаднал от асортимента

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Няма спор, че антиоксидантите са особено важни за нашето здраве. Специалистите по хранене обаче напоследък спорят кой плод е най-мощният антиоксидант, или, с други думи, кой плод съдържа най-много ксантони и има най-висок капацитет на поглъщане на кислородни радикали (ORAC). „Поместийн пауър“ може да се похвали и с двете, защото представлява патентована смес от плодови сокове и екстрактинар, круша, мангостан, малина, къпина, синя боровинка и гроздово семе. 

Стойността ORAC или капацитетът на поглъщане на кислородни радикали е индикатор до каква степен един антиоксидант успява да се противопостави на вредното въздействие на свободните радикали. Този капацитет е много променлив. Дори ако се изследва един и същи плод в различни моменти след откъсването му, стойностите силно ще варират. Важно е да отбележим, че всички съставки на „Поместийн пауър“ са в челото на класацията по ORAC стойност, а най-висок е капацитетът на нара и мангостана.

Сокът от нар съдържа повече полифенолни антиоксиданти от червеното вино, зеления чай, соковете от червени боровинки и от портокал. Освен това той е отличен източник на витамини А, С и Е, както и на минерала желязо.

Мангостанът е плод, популярен в Азия. Заради изтънчения му вкус кралица Виктория го обявява за свой любим плод и оттогава е известен като „Кралица на плодовете”. Мангостанът е богат на полезни ксантони, а капацитетът му на поглъщане на кислородни радикали е много висок. Ксантоните представляват семейство мощни антиоксиданти, които откриваме в плодовете. Познати са около 200 вида от тези фитокомпоненти, като 40 от тях се съдържат в мангостана.

Насладете се на невероятната сила на антиоксидантите от нар, мангостан и други екзотични плодове във „Форевър Поместийн пауър“ 

СЪСТАВКИ
Патентована смес: плодов сок от нар (Punica granatum), плодов сок от круша, плодов сок от мангостан (Garcinia mangostana L.), плодов сок от малина, плодов сок от къпина, плодов сок от синя боровинка, екстракт от гроздово семе. Калиев сорбат (за запазване на аромата), аскорбинова киселина.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Разклатете добре преди употреба. Приемайте по 30 мл дневно преди храна. За най-добри резултати, съхранявайте в хладилник и консумирайте до 30 дни след отваряне.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Супер антиоксидант.
  • Уникална комбинация от плодови сокове и екстракти.
  • Екзотичен вкус, който всеки харесва.

Код: 262 - 473 мл




За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg,
тел.: +359 899 555 980 


Няма коментари:

Публикуване на коментар