* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Forever Active Probiotic / Активен Пробиотик


 !!!   В Н И М А Н И Е  !!! 
✘   Продукт, отпаднал от асортимента
  НОВИЯТ ПОДОБРЕН ПРОДУКТ виж ТУК

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Според речника думата „микроб“ означава „миниатюрна форма на живот, микроорганизъм“. Човешкото тяло е дом на хиляди микроби. Те живеят по кожата ни, в устата ни, в цялата ни храносмилателна система. 
Някои от тези микроби са вредни, но по-голяма част са полезни. Тези „добри бактерии“ се наричат „пробиотици“. Името им идва от гръцки: „про“ означава „за“, а „биос“ – живот. Определението за „пробиотици“, според Американската хранителна и селскостопанска организация е: „живи микроорганизми, които в подходящо количество имат положителен ефект върху здравето на приемния организъм.“

Форевър Ливинг Продъктс осъзнава важната роля, която полезните микроби играят за човешкото здраве и нуждата от възстановяването им чрез пробиотична терапия. Създаден за поддържане на храносмилателната система в добро състояние, „Форевър активен пробиотик“ ни дава възможност да преодолеем дисбаланса, причинен от лошите хранителни навици, които неизбежно водят до намаляване на количеството на полезните бактерии в нашия организъм. В храносмилателната система живеят милиарди бактерии, както „лоши“, така и „добри“, а общото им название е чревна флора. Нейният баланс е ключът към правилното функциониране на стомашно­чревния тракт. Колкото повече са „добрите“ бактерии, толкова по-малко ще са „лошите“.

„Форевър активен пробиотик“ представлява малка перличка, която можете с лекота да глътнете, където и да се намирате. Той действа основно в дебелото черво, където улеснява процеса на усвояване на храната, като допринася за отделяне на хранителните вещества, от които организмът има нужда, за да бъдат абсорбирани те по-лесно. Така полезните бактерии, съдържащи се във „Форевър активен пробиотик“ спомагат за нормалния растеж и развитие на човека, като поддържат балансирана и здрава храносмилателна система.

Новата хранителна добавка на ФЛП съдържа шест вида полезни бактерии, които се причисляват към родовете на лактобацилите и бифидобактериите. Ето кои са те:
Лактобацилус ацидофилус – възпрепятства нежеланите микроби и им пречи да се размножават.
Бифидобактериум лонгум – изтласква вредните бактерии и намалява стомашночревните проблеми.
Бифидобактериум лактис – спомага за намаляване на киселинността (pH) и забавя растежа на нежелателни микроорганизми.
Лактобацилус рамнозус – предпазва стомашночревния тракт и пречи на вредните микроорганизми да се задържат в него и да причинят проблеми.
Лактобацилус булгарикус – поддържа чистотата и баланса на тънките черва.
Лактобацилус плантарум – запазва ключови хранителни вещества, витамини и антиоксиданти, за да противодействат на нежеланите съставки на храната, която приемаме.

Научните изследвания показват, че бифидобактериите балансират чревната флора, предпазват от диарии, облекчават констипацията, потискат различни инфекции, подпомагат имунните функции, подсилват здравината на костите и дори могат да намалят риска от рак. Вече е широко известно, че приемането на бифидобактерии като хранителна добавка е много важно. Но предлаганите на пазара храни и напитки, обогатени с бифидобактерии за съжаление не доставят полезните мироорганизми там, където те всъщност са нужни. Тези бактерии са много уязвими и стомашната киселина ги унищожава напълно. За да имат благотворен ефект върху тялото ни, те трябва да достигнат живи до червата. 
Ето защо ФЛП създаде уникалната устойчива на киселина капсула, която защитава ценните микроби, като ги пренася през стомаха без да се разтопи. Капсулата е направена от глицерин и пектин, които са устойчиви на високата киселинност в стомаха, но са лесно разтворими в неутралната среда на червата. Капсулата на ФЛП има и вътрешен защитен слой, изграден от твърди растителни мазнини, който допълнително засилва устойчивостта към стомашната киселина и контролира разтварянето на обвивката в дебелото черво.

„Форевър активен пробиотик“ е единственият на пазара в момента с шест полезни бактерии, който не изисква съхранение в хладилник.

СЪСТАВКИ
Патентована пробиотична комбинация: L. acidophilus, B. longum, B. lactis, L. rhamnosus, L. bulgaricus, L. Plantarum. Палмово масло, желатин, глицерин, соев лецитин, пектин, цвят карамел.
Не съдържа дрожди, пшеница, глутен, царевица, млечни продукти, изкуствени оцветители, аромати или консерванти. 
Този продукт съдържа само естествени съставки и затова са нормални леки вариации на цвета.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една перличка дневно на гладно или два часа след храна.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Улеснява храносмилането и усвояването на полезни вещества от храната.
  • Специалната капсула е устойчива на стомашната киселина и полезните бактерии стигат невредими там, където са необходими.
  • Не изисква съхранение в хладилник.

Код: 222                        ПОРЪЧАЙ  
30 перлички
Цена:  62.82 лв.    



За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg или чрез Forever Free - Healthy and Beautiful with Aloe Vera Products


Няма коментари:

Публикуване на коментар