* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Aloe-Jojoba Shampoo / Шампоан за коса от алое и жожоба


 !!!   В Н И М А Н И Е  !!! 
✘   Продукт, отпаднал от асортимента
  НОВИЯТ ПОДОБРЕН ПРОДУКТ виж ТУК

ОПИСАНИЕ
   Нова, по-чиста формула, подходяща за всеки тип коса!
   Вместо да разчитаме само на създадени от човека пенливи съставки, решихме да се възползваме от естествените свойства на любимия ни и основен компонент – алое вера, и съдържащите се в него сапонини, които помагат за създаването на нежна пяна.
   Друга важна съставка е маслото от жожоба с неговия кератинизиращ ефект, който подчертава естествения цвят и блясък на косата. То възстановява влажността и подхранва кожата и косата. Придава повече обем, тъй като премахва втвърдената мазнина от косата и същевременно защитава косъма и връхчетата. Така по естествен начин осигурява необходимата влажност и гъвкавост за лесно разресване.
   Към алоето и жожобата добавихме и нашето великолепно българско етерично масло от лавандула с успокояващия му аромат и свойството да придава блясък на косата и да подхранва скалпа.
   Последното масло, което включихме, е с богат състав и поддържа кожата на главата хидратирана. Маслото от шипки е единственото от растителен поирзход, което съдържа витамин А и високите количества витамин С. Заедно тези съставки отстраняват и най-упоритото омазняване, като същевременно успокояват скалпа.  

С новата формула на алое-жожоба шампоана косата ви ще е лесна за разресване, подсилена, с повече обем и ще изглежда великолепно!

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете върху мокра коса и масажирайте, за да стимулирате скалпа и да образувате хубава пяна. Изплакнете старателно. За оптимални резултати използвайте балсама от алое и жожоба след измиване.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
·         рН балансиран
·         Без сулфати
·         Три натурални масла за успокояване на скалпа

Код: 521
296 мл
ПЦП: 42.06 лв. (цена на клиента)     ПОРЪЧАЙ  

      Регистрирай се и поръчай с     15%  ОТСТЪПКА  



За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg,
тел.: +359 899 555 980 


За да разберете, как да пазарувате с 35% отстъпка,  моля свържете с мен !

Очаквам Вашите запитвания!



Няма коментари:

Публикуване на коментар