* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

АЛОЕ ВЕРА – както природата го е създала: от растението до продукта и до вас


     Хората искат и имат пълното право да знаят откъде идват храната и напитките им. Затова във Форевър Ливинг се гордеем с философията „от растението до продукта“, която винаги ни е водила в бизнеса. Не защото е „яко“, а защото един от основните ни принципи е вярата ни, че е добре нещата да се правят както трябва. Цикълът ни на производство е затворен, което означава не само, че притежаваме производствените предприятия и разпространението, но и че сме собственици на земята, върху която расте нашето алое. Толкова уверени сме в процеса си и в качествените си продукти, че се смятаме за КОМПАНИЯТА ЗА АЛОЕ ВЕРА и се надяваме, че след като прочетете как работим и колко чисто е всичко, което излиза от нас и вие ще се съгласите с това!
     От мига, в който алоето бива засадено, се грижим всяко растение да бъде отглеждано внимателно, за да станат плътните му зелени листа сочни и здрави. 
     Щом след около година долните листа узреят, всяко едно се отрязва на ръка. Берат се само онези, достигнали пълна зрялост, за да сме сигурни, че ще извлечем възможно най-голямо количество чист алое вера гел. След отделянето от растението всяко листо се транспортира до преработвателното предприятие, намиращо се в самите плантации, за измиване и филетиране. Мием листата два пъти, преди кората им да бъде напълно отделена на ръка, за да остане само питателният гел от вътрешността. После той преминава през няколко звена за проверка на качеството и всички отклонения се отстраняват, преди да стигне до асептичния резервоар за преработка. 
     Целият процес се извършва до шест часа от откъсването, за да сме сигурни, че всички полезни свойства на алоето остават непокътнати. По време на асептичния процес алоето се загрява рязко за много кратко време за съхраняване на полезността и свежестта му и за ограничаване количеството на вредните бактерии без необходимост от консерванти. Доказано е, че този вид преработка съхранява значително повече естественото съдържание на витамини в алоето и гарантира, че вкусът на крайния продукт е възможно най-свеж, а съставът му – възможно най-питателен. 
     След това чистият алое вера гел се опакова в големи меки контейнери за транспортиране до някое от производствените ни предприятия.
     Всяка година над тридесет милиона литра алое вера гел пътуват от нашите плантации към съоръженията ни за производство на продукти. 
     „Алое вера – Америка“, разположена в Далас, Тексас, където е центърът, координиращ цялостната ни алое дейност по света. Модерното предприятие може да се похвали с най-новите производствени технологии, продуктови лаборатории и отдел за проучване и развой.          Щом големите контейнери с гел стигнат до производителя, към алоето се добавят допълнителни съставки за създаване на нашите патентовани формули. С 99.7% гел от вътрешността на листата, Forever Aloe Vera Gel® е възможно най-близко до това да разрежете прясно листо от алое вера! Другите формули включват ароматните Aloe Berry Nectar® и Forever Aloe Peaches®, в които са добавени плодови сокове и концентрати за допълнителни полезни свойства и много приятен плодов вкус.
     Продуктът се изследва, за да сме уверени, че отговаря на всички спецификации и след това отново се загрява рязко за броени секунди. Това гарантира, че добавените съставки не са внесли във формулата нещо, което би могло да компрометира нейното качество или чистота. Оттук готовият продукт отива в опаковъчната линия. 
     Всяка Тетра Пак опаковка е плоска, преди да бъде напълнена с алое напитките на Форевър. Стерилните кутии се оформят и запечатват в еднолитрови форми, докато се пълнят, а след това се добавя капачката във вакумно запечатана, стерилна камера. Извършват се последни проверки на качеството и нашите алое напитки се освобождават за транспортиране, заключили в себе си всички полезни качества на любимото растение.
     Регионалните дистрибуционни центрове в „Алое вера – Америка“ и Форевър директ в Холандия доставят продуктите на Форевър до над 158 страни по света.
     Притежавайки разпространението, можем да контролираме производствените срокове, да понижим разходите и да гарантираме, че строгите ни стандарти за качество се спазват на всяка стъпка 
     Двата ни центъра в САЩ и Европа доставят на едро до по-малки разпространителски звена по целия свят, а в момента обслужват директно клиентите ни в 12 държави! 
     Сложна система от авангардни технологии се грижи всеки продукт, който поръчате, да се опакова внимателно заедно с останалите от заявката ви по най-ефективния възможен начин. Насочват я образцовите ни екипи, които много се гордеят, че са част от тази забележителна верига за доставки. Щом бъде окомплектован, всеки колет се проверява старателно за съответствие и грижливо се запечатва, за да сме сигурни, че благополучно ще пристигне до вашата врата.
     Целта на философията ни „от растението до продукта и до вас“ е да можем да контролираме стойността, но най-вече качеството на нашите продукти на всяка крачка от цялостния процес, което означава, че можете да сте уверени, че получавате възможно най-добрите продукти – от растението до продукта и до вас!


 От Бюлетин  198 на ФЛП България, август 2018


За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg,
тел.: +359 899 555 980 



Няма коментари:

Публикуване на коментар