* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Aloe Avocado Face & Body Soap / Алое и авокадо сапун за лице и тяло

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Чистата и здрава кожа е в основата на естествената красота. Няма по-добър начин да я постигнем от грижата с натурални съставки като чисто масло от авокадо и алое вера от собствените плантации на Форевър. Усъвършенстваният сапун ще ви обгърне с усещане за приятна свежест и чистота.

Създаден със 100% чисто масло от авокадо, новият сапун на Форевър обича вашата кожа. Той я почиства и същевременно овлажнява с натуралните, подмладяващи свойства на този ценен плод. Сапунът за лице и тяло с авокадо е подходящ за всички типове кожа. Той нежно измива мазната кожа без дразнене, като поддържа порите чисти и здрави. Бързо успокоява сухата и чувствителна кожа, като прониква дълбоко, за да я подхрани и овлажни.

Естествените свойства на авокадото го превръщат в идеалната храна за вашата кожа. То е богат източник на така ценните за кожата витамини A, B, D и E. Съдържа големи количества калий, който доставя полезните витамини бързо и равномерно до най-дълбоките слоеве на кожата. Така тя е идеално почистена и овлажнена. В него откриваме много мононенаситени мастни киселини, които допринасят за омекотяването и възобновяването на грубата, суха или застаряваща кожа. Притежава антиоксидантни и лековити свойства - стимулира производството на колаген, запазва еластичността и помага на увредената или проблемна кожа.

Алое и авокадо сапунът съдържа и брано на ръка, чисто алое вера за допълнително обгрижване и успокояване на кожата, помагайки й да се чувства овлажнена през целия ден. Нежно я измива, изглажда и подхранва без дразнене даже и ако е чуствителна. Достатъчно нежен е и за лицето, и за цялото ви тяло. Уханието на прясно откъснати цитруси ще ви ободрява сутрин, а усещането за мекота ще ви съпътства през целия ден.

Тъй като сапунът с авокадо на ФЛП овлажнява и почиства, действието му продължава дълго след като сте се изкъпали. Маслото от авокадо допълват естествени цитруси, ароматно и свежо напомняне, че сапунът допринася за вашата мека и еластична кожа през целия ден.

Красивата кожа е чиста, здрава и подхранена. Над 40 години Форевър търси най-висококачествените съставки, за да ви предлага продукти, които съчетават мъдростта на науката и на природата, за да ви даряват с по-мека, по-гладка и по-красива кожа.

СЪСТАВКИ
Sodium Palmitate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerin, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Sodium Chloride, Citric Acid, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium Pentetate, Benzyl Benzoate, Limonene, Geraniol, Citral, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 77891, CI 77499, CI 47005, CI 14700, CI 42053.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Прилагайте сапуна с авокадо върху тялото и лицето, изплакнете напълно и подсушете кожата с хавлиена кърпа.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Почистващи съставки от натурални източници
  • Идеален за всеки тип кожа
  • Богата пяна
  • Свеж цитрусов аромат
  • Авокадото е богат източник на витамини А, В, D и Е.
  • Съдържа антиоксиданти, които помагат в борбата със свободните радикали.

Код: 284 - 142 гр.
Клиентска цена:   13,76 лв.         
   ПОРЪЧАЙ  





За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен № 359-000-025-935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg 

Няма коментари:

Публикуване на коментар