* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Forever Aloe Scrub / Алое ексфолиант

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Когато желаете да почистите кожата си в дълбочина, изберете ексфолианта с алое на Форевър. С уникалната си комбинация от стабилизиран гел от алое вера и микросфери от чисто масло от жожоба, ексфолиантът с алое е достатъчно нежен за ежедневна употреба и достатъчно силен, за да почисти в дълбочина деликатните пори на кожата. Двете естествени съставки отстраняват сухите и мъртви кожни клетки, без да изсушават и увреждат като синтетичните почистващи продукти.

Алое ексфолиантът съдържа стабилизиран гел от алое вера и естествени перлички от жожоба, на които се дължи ексфолииращият ефект. Продуктът е създаден за цялото тяло, включително и лицето, за да премахне нежно мъртвите клетки и ненужните вещества, които запушват порите и развалят добрия вид на кожата. Благодарение на нежното му действие, ще почувствате лицето и тялото си наистина чисти, свежи и лъчезарни.

СЪСТАВКИ
Стабилизиран гел от алое вера, вода, хидрогенирано масло от жожоба, глицерил стеарат, пропилен гликол, натриев кокоил изетионат, лаурамин оксид, цетилов алкохол, кокамидопропил бетаин, полиетиленгликол-100 стеарат, хидриран силициев диоксид, натриев лактат, токоферол (натурален витамин Е), лимонена киселина, аскорбинова киселина, диазолидинил карбамид, метилпарабен, пропилпарабен, аромат, синьо І (CI 42090).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете върху мокро лице или тяло и нежно масажирайте кожата с мокрите върхове на пръстите (като внимателно избягвате очите) с кръгови движения в продължение на около две-три минути. Ако е необходимо, добавете още вода. Изплакнете обилно и подсушете с чиста и мека кърпа.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Естествен ексфолиант за лице и тяло.
  • Подготвя кожата за овлажняване.


За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg 



Няма коментари:

Публикуване на коментар