* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Aloe First / Успокояващ алое спрей

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
„Алое фърст“ е прекрасна добавка към всяка аптечка за първа помощ. Тази изключителна формула защитава кожата от инфекции и възпаления. Създаден с висок процент стабилизиран гел от алое вера, „Алое фърст“ съдържа и други подбрани съставки, поради което е незаменим продукт за различни кожни проблеми.
  • Пчелният прополис увеличава естествените антибиотични свойства на алое вера.
  • Алантоинът защитава кожата и се среща в множество растения, включително във външната кора на листата на алоето.
  • Единайсет внимателно подбрани билки, известни с благотворните си свойства, са добавени за още по-силен ефект.
Всички тези съставки се съчетават в един естествено успокояващ спрей, подходящ при кожни раздразненияобриви, ожулвания, прорезни рани и натъртвания, ухапвания и ужилвания. Лесен за употреба дори когато допирът с кожата е много болезнен, „Алое фърст“ помага при леки порязвания, битови и слънчеви изгаряния. „Алое фърст“ е с балансирано рН и има успокояващо действие дори върху най-чувствителната кожа. Успокоява и при тропически лишеи.

„Алое фърст“ може да се пръска и върху косата, за да я защити от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето. Използва се във фризьорски салони преди къдрене, за предотвратяване изсушаването на косата в резултат на използваните препарати. В козметичните салони „Алое фърст“ действа особено успокояващо след кола маска.

„Алое фърст“ е изключителен продукт, действително ненадминат в класа си.

СЪСТАВКИ
Стабилизиран гел от алое вера, вода, алантоин, глицерин, токоферол (естествен витамин Е), пчелен прополис, екстракт от цвят на невен (Calendula Officinalis), екстракт от бял равнец (Achillea Millefolium), екстракт от цвят и листа на мащерка (Thymus Vulgaris), екстракт от цвят на лайка (Anthemis Nobilis), екстракт от корен на глухарче (Taraxacum Officinale), екстракт от листа на евкалипт (Eucalyptus Globulus), екстракт от цвят на пасифлора (Passiflora Edulis), екстракт от листа на салвия (Salvia Officinalis), екстракт от корен на джинджифил (Zingiber Officinale), екстракт от пореч (Borago Officinalis), екстракт от сандалово дърво (Santalum Album), полисорбат 20, натриев цитрат, диазолидинил карбамид, метилпарабен.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете обилно върху кожата, за да я успокоите и овлажните.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Трябва да присъства във всеки дом.
  • Успокоява при изгаряния, обриви, ухапвания и ужилвания.
  • Предпазва косата от слънчевите лъчи и от хлорни увреждания.
  • Защитава косата преди къдрене.
За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg 



Няма коментари:

Публикуване на коментар