* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Vital 5 / Вайтъл 5


ЖИЗНЕНОВАЖНИТЕ ПЕТ ПРОДУКТА НА ФОРЕВЪР
Горди сме да ви представим новия комбиниран пакет Vital 5 – нашето решение за пълноценно хранене в един удобен пакет. 

Във Vital 5 ще откриете Гел от алое вера, Форевър дейли, Активен пробиотик - Актив ПРО-Б, Арктическо море и АРГИ+. Заедно тези пет продукта създават основа от мощни хранителни вещества, които поддържат хранителната магистрала в тялото на всеки един от нас. 
Тази скоростна магистрала осигурява транспортирането на нутриенти из цялото тяло до всички органи, тъкани и клетки. Храните и добавките, които поглъщаме, ни зареждат с полезни вещества и магистралата се грижи те да стигнат до всяка наша клетка. Същевременно тя изхвърля отпадните продукти, естествено произвеждани от организма, за да функционира той оптимално. Или накратко – нутриентите се доставят, където са необходими, а ненужното се отнася за изхвърляне. Добре функционираща хранителна магистрала означава оптимално здраве и жизненост с умствена, физическа и емоционална енергия.

ПАКЕТЪТ СЪДЪРЖА:

Код: 456 (с Aloe Vera Gel)
Код: 457 (с Aloe Berry Nectar)
Клиентска цена: 555,54 лв.            ПОРЪЧАЙ  




Съвременното здравословно хранене изисква да избираме измежду милиони варианти и продукти. За щастие има една компания, при която нещата са прости -- Форевър Ливинг Продъктс!

Комбинираният пакет Vital 5 е революционно решение, улавящо синергичната мощ на петте жизненоважни продукта на ФЛП.


Професионалният боксьор Майк „Холивуд“ Хименес използва основните продукти в пакета Витал 5, за да зарежда тялото си с най-доброто по пътя към победата. Витал 5 му помага да е в оптимално здраве и форма.



За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg 



Няма коментари:

Публикуване на коментар