* ПОЛЕЗНИ за ЗДРАВЕТО и КРАСОТАТА природни продукти за всяка възраст и всеки ден. * Най-добрите природни източници на здраве и красота. * Изберете най-подходящите за вас от нашата пълна гама от хранителни добавки и козметика! *

Forever Kids / Форевър кидс

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Някога зачитали ли сте се в етикетите на детските витамини по магазините и дрогериите? Ако сте го правили, няма как да не сте забелязали, че дори и най-реномираните и популярни марки използват съставки, които будят тревога. Пълни с изкуствени подсладители, захар, химически аромати и оцветители, те много повече приличат на бонбони, отколкото на източник на жизненост. Не е логично да се прави продукт за здравето на децата със съставки с доказано неблагоприятно въздействие, но в стремежа си да направят хранителните си добавки привлекателни за децата, производителите им са готови да ги подсладят и оцветят с доста неподходящи средства.

Във Форевър Ливинг много обичаме забавленията и удоволствията, но също така вярваме, че децата са умни. Затова и новата формула на нашата хранителна добавка за здравето на децата Форевър кидс съдържа само най-висококачествени и незаменими съставки, сред които са витамини, минерали и фитонутриенти.

Към богатия коктейл от полезни съставки в новата формула добавихме желязо – микроелемент, който често не достига на нас и на децата ни, а функциите му в тялото са многобройни. То е съставна част на много ензими, както и на белтъците, пренасящи кислород в кръвта, като хемоглобина. Играе роля в процесите на растежа, в правилното функциониране на дихателните пътища, в обмяната на веществата и детоксикацията. Желязосъдържащите съединения са особено важни и за добра работа на имунната система – те повишават съпротивителните сили на организма, като се борят успешно със симптомите на стрес и депресия. Микроелементът също предотвратява умората и допринася за свеж вида на кожата и равномерен тен.
Дефицитът на желязо може да доведе до понижено доставяне на кислород до клетките, което да причини умора, намалена работоспособност и мисловна концентрация, слаб имунитет. Недостигът му се свързва на първо място с неправилно хранене, което е по-често срещан проблем при децата, отколкото при възрастните. Те са особено уязвими във възрастта на пубертета, когато модните диети и стремежът към съвършено тяло се сблъскват с повишена нужда от микроелемента заради растежа.

Балансираното хранене може да покрие дневните нужди от желязо в организма, но усвояването му невинаги е пълноценно. Важно условие за правилното му абсорбиране и използване в тялото е да се приема в комбинация с витамин С. Усъвършенстваната формула на Форевър кидс предлага както аскорбинова киселина, така и 20 растителни екстракта, повечето от тях с високо съдържание на незаменимия витамин. Осигурете на детето си „желязно здраве”, за да е щастливо и да се развива оптимално.

След като споменахме патентованата комбинация от плодове и зеленчуци в тази хранителна добавка, не бива да пропускаме да отбележим, че в новия продукт тя е напълно осъвременена и доставя още повече и по-мощни фитонутриенти с антиоксидантно действие. Нека видим кои са 20-те познати и екзотични плодове и зеленчуци, които се крият във вкусните и цветни дъвчащи таблетки на Форевър кидс.

Морковите ни защитават от свободни радикали, подкрепят растежа, нервната система, храносмилането, зрението, кожата, имунитета, паметта и концентрацията. Цвеклото допринася за детоксикация на организма. Гроздето бързо възстановява енергията, подпомага храносмилането и отделянето на отпадни продукти, алкализира кръвта, съхранява младостта. Тиквата благоприятства зрение, кожа, сърце, храносмилане, здравословно тегло, добро настроение и сън. Спанакът почти не съдържа калории, богат е на хлорофил, витамини и много белтъчини. Подобрява работата на панкреаса и слюнните жлези, регулира кръвната захар, алкализира тялото. Нарът действа противовъзпалително, облекчава главоболия, ангини, дерматити, подкрепя при анемия, забавя стареенето. Ябълки – полифенолите им подкрепят сърдечната дейност, флавоноидите имат антиоксидантно действие, салициловата киселина избелва зъбите, пектинът стимулира отслабването. Акаи са дребни лилави тропически плодчета от Амазонка, пълни с антиоксиданти и мастни киселини. Подобряват съня, паметта, настроението и жизнената енергия. Зелето повишава съпротивителните сили на организма и регулира обмяната на мазнините, фитонцидите потискат вредните микроорганизми. Годжи бери (лициум) подсилва организма, забавя стареенето, дава енергия и стимулира кръвообращението. Броколи – нискокалоричен и здравословен зеленчук с антиоксидантно действие, активира детоксикацията на тялото, зарежда с жизненост. Доматите подкрепят много органи и системи, намаляват възпаленията и подобряват кръвообращението, изчистват организма. Ягодите подобряват апетита и храносмилането, действат диуретично, утоляват жаждата, подпомагат производството на кръвни клетки. Мангостанът неутрализира свободните радикали, действа благоприятно върху имунитета и цялостното здраве. Червените чушки укрепват кръвоносните съдове, подхранват косата, очите, кожата и лигавиците. Кейл е полудив и нискокалоричен прадядо на зелето с противовъзпалително действие. Добър за храносмилане, костно-ставен апарат, черен дроб и кожа. Лукът има бактерицидни свойства, подкрепя стомашно-чревния тракт, дихателната система, ускорява заздравяването. Сините и червените боровинки са източник на антиоксиданти, стимулират имунитета, мозъка и очите, подкрепят общото здраве. Червените предпазват от инфекции на пикочните пътища, сините ни освобождават от излишни мазнини. Ацеролата е тропически плод с високо съдържание на витамин С. Понижава кръвната захар, бори се с оксидативния стрес и преждевременното стареене.
Няколко щанда от пазара, събрани в шепата ви! Натуралният вкус на грозде ще съблазни и вас и децата ви. В наши дни бонбоните неизбежно играят своя роля в храненето на детето, но не бива да бъдат бъркани с добрите мултивитамини като Форевър кидс.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ в 2 табл.
Магнезий (магнезиев малат)125 mg
Витамин С (аскорбинова к-на)40 mg
Ниацин (като никотинамид)8 mg
Витамин Е (D-алфа токоферил ацетат)6 mg
Цинк (цинков бисглицинат)3.75 mg
Пантотенова к-на (калциев D-пантотенат)3 mg
Желязо (железен бисглицинат)2 mg
Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид)0.7 mg
Витамин В2 (рибофлавин)0.7 mg
Витамин В1 (тиамин мононитрат)0.55 mg
Витамин А (бета-каротин)400 µg
Мед (меден глюконат)0.36 mg
Фолат (птероилмоноглутаминова к-на)100 µg
Биотин25 µg
Витамин D3 (холекалциферол)2.5 µg
Витамин В12 (цианокобаламин)1.25 µg
Патентована смес20 mg
Червена чушка (прах), домати (прах), ягоди (прах), червена боровинка (прах), акаи (прах), мангостан (прах), годжи (прах), нар (прах), синя боровинка (прах), броколи (прах), спанак (прах), кейл (прах), цвекло (прах), морков (прах), тиква (прах), грозде (прах), ябълка (прах), екстракт от ацерола (прах), зеле (прах), лук (прах).

ДРУГИ СЪСТАВКИ
Подсладители: ксилитол, сорбитол, натурални аромати, регулатори на киселинността: калциев малат, лимонена киселина, пълнител: микрокристална целулоза, натурален оцветител: антоцианини, емулгатор: мастни киселини, антислепващи агенти: силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини, подсладител: сукралоза, пълнител: гума гуар.
„Форевър кидс“ не съдържа захар, аспартам или изкуствени аромати.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Деца над 10 г. – по четири таблетки дневно.
Деца от 2 до 10 г. – по две таблетки дневно под родителски контрол.
Препоръчително е да се дъвчат.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Без изкуствени оцветители и консерванти.
  • Основата на фитокомпонентите е извлечена от най-добрите суровини, включително броколи, цвекло, спанак и моркови.

Код: 354                        ПОРЪЧАЙ  
120 таблетки
Цена: 
32,07 лв.

За повече информация относно фирмата и продуктите, за включване в нашия екип
или за поръчка на продукти, моля - свържете се с мен!
Мариана Хитова, СФБ регистрационен ID № 359000025935

За контакти - чрез формуляра за връзка на блога, на e-mail адрес: mariana_hitova@abv.bg,
тел.: +359 899 555 980


Няма коментари:

Публикуване на коментар